Contact GROENAan tafel voor een nadere kennismaking?
Of een geheel vrijblijvende offerte?

Bel: 06 - 48 38 21 76 of 06 - 10 75 76 28
Mail: info@groen-interieurbeplanting.nl


GROEN... Aangenaam om kennis te maken!

Maak een afspraak met:
Karin Verboom-van der Veen heeft een ruime marketing- en sales -ervaring en zo heeft zij o.a. enige jaren binnen de groene branche gewerkt als verkoper. Zij is de creatieveling die in het GROEN zowel kleine als grote projecten in haar portfolio had.

Krijn Verboom heeft totaal ruim 22 jaar gewerkt binnen het servicemanagement van de grootste spelers in de branche interieurbeplanting. Hij gaf jarenlang leiding aan teams medewerkers over meerdere locaties in Nederland. Verantwoordelijk voor de kwaliteit en het contact op de werkvloer bij ministeries, ziekenhuizen, landelijke klanten, gemeenten en installatiebedrijven. En als zodanig veelvuldig bij klanten over de vloer. Daarnaast heeft hij enkele jaren verkocht voor meerdere grote interieur- beplantingsbedrijven. Krijn kenmerkt zich als pur-sang plantenmens.

Samen kennen zij het gehele traject van begin tot einde. Zij bieden zonder glossy folders, of slimme concepten een top kwaliteitsproduct voor een eerlijke prijs! Vol gedrevenheid vanuit hun gezamenlijke passie: GROEN.