Positionering


GROEN Interieurbeplanting is een eigentijds, zeer ervaren, ambitieus en creatief bedrijf dat de ontwikkeling van duurzaam, maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in haar vaandel heeft staan.
De naam van GROEN Interieurbeplanting bevat de keuzes duurzaamheid en respect voor de werk- en leefomgeving. Vanuit onze professionele verantwoordelijkheid hiervoor zal daarom CO2-uitstoot zoveel mogelijk worden beperkt èn gecompenseerd, bijvoorbeeld in het gebruik van auto's, drukwerk en website. Planmatig worden er op dit gebied investeringen gedaan.

Visie

GROEN heeft een duidelijke en consistente mening. Zij streeft als leverancier voortdurend naar het creëren van meerwaarde voor haar klanten. Naast deskundigheid en een eerlijke prijs voor een kwalitatief uitstekend product zijn “Ambitie, Duurzaamheid en Creativiteit” daarbij haar kernwaarden.

Ambitie

Vanaf de start in het voorjaar van 2011 is het streven van GROEN Interieurbeplanting om één van de beste, meest klantgerichte en duurzame ondernemingen voor interieurbeplanting te worden, echter zonder een marktleidende positie.

Breed scala

Naast het leveren van interieurbeplantingen en professionele services is er voor klanten een aanvullend pakket aan diensten: van groene verticale wanden, wisselende huurkunst tot zijde bloemstukken, kerstbomen en buitenbeplantingen. Gevestigd in het Groene Hart van de Randstad, worden op verzoek diensten verleend in geheel Nederland.