Waarom GROEN?GROEN is goed voor u!

Onafhankelijk instituut TNO bewijst dat GROEN een positief effect heeft op gezondheid, wonen, recreatie, veiligheid, luchtkwaliteit en werken.
Bijvoorbeeld hebben planten een gunstig effect op medewerkers die last hebben van stress of vermoeidheid. Kantoorbeplantingen renderen door betere prestaties en minder ziekteverzuim. Want planten zorgen voor frisse lucht en een gezond werkklimaat. GROEN is dus ook goed voor u!

Kortom, planten zijn luchtverbeteraars, stresskillers en ze verminderen gezondheidsklachten. Door planten wordt comfort verbeterd en productiviteit verhoogd.


GROEN biedt meer

Huisstijl, corporate identity. Tegenwoordig blijkt telkens interieurbeplanting een onlosmakelijk onderdeel te zijn van hoe het bedrijf zich wenst te profileren. Aan de binnenzijde van het bedrijfspand, maar ook aan de buitenkant.
Ook hiertoe levert GROEN oplossingen: naast interieurbeplanting daar waar het gaat om de aankleding ook met buitengroen, omgevingsgeuren, (wisselende) kunst en/of zijde (balie)stukken.
Het geheel zal de uitstraling van uw bedrijf een complete, positieve impuls geven.

Zo kunt u uw klanten positief verrassen en uw medewerkers een stimulans bieden. Kortom, GROEN kan ook een belangrijk deel van het visitekaartje van uw bedrijf zijn!