Groene wanden

Een plantenwand als unieke eyecatcher!
Laat u adviseren

Een verticale tuin op kantoor

Plantenwanden zijn inmiddels niet meer weg te denken, want wat een indrukwekkend effect geven deze populaire, groene eyecatchers! Een groene wand geeft het design van het kantoor een boost en is een unieke blikvanger.

GROEN Interieurbeplanting biedt naast plantenwanden op hydrocultuursystemen, plantenwanden van kwalitatief hoogwaardige kunstplanten als ook wanden met geïmpregneerd mos.

Allemaal keuzes afhankelijk van de situatie ter plekke, de mate van gewenste flexibiliteit en de uitstraling. Een combinatie in het gebruik van diverse materialen geeft een niet van echt te onderscheiden ervaring.

Ontdek welke typen groene wanden er zijn, wat past bij uw specifieke situatie danwel wens en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

Hydrocultuur roomdivider

Een groene roomdivider is de ideale oplossing om ruimtes optisch in te delen. Bij gebruik van zo’n verrijdbaar systeem blijft uw ruimte bruikbaar voor meerdere doeleinden; ideaal voor kantoortuinen en multifunctionele ruimtes zoals vergaderzalen en andere flexibel te gebruiken ruimtes.

Het aanzicht van een groene roomdivider is natuurlijk fraai, maar het item draagt ook bij aan het creëren van meer privacy en demping van omgevingsgeluiden. Groene roomdividers zijn op te planten met hydrocultuur beplantingen en ze kunnen dus ook geruime tijd mee!

Groene wand van zijden kunstplanten

Zijden planten van een goede kwaliteit bieden ook als plantenwand veel voordelen vanwege hun brede toepasbaarheid. Dus ook in ruimtes waar weinig tot geen daglicht is of waar andere beperkingen zijn. De akoestische demping is net als bij levende plantenwanden een gewaardeerd pluspunt.

Maar… de investering in een zijden plantenwand en de terugkerende servicekosten vallen beduidend lager uit ten opzichte van levende plantenwanden. Geheel op-maat kan de plantenwand voor u worden samengesteld. Desgewenst met een groot aantal verschillende kleuren zijden planten. Of bloeiende planten, dan wel decoratie-materialen. U heeft de beschikking over een ongelooflijk breed scala aan mogelijkheden.

En last, but not least: een zijden plantenwand is áltijd representatief!

Moswanden

Overal te plaatsen, een absolute lust voor het oog!

Moswanden kunnen in frames (of in schilderijen) worden geleverd, geheel op maat, al dan niet omkaderd met of zonder logo. Plenty mogelijkheden!

Wat moswanden exact zijn? Gemummificeerd mos is echt mos waarbij het vocht in het mos is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof. Door het mos deze vloeistof op te laten zuigen blijft het lange tijd goed met behoud van de natuurlijke uitstraling en kleur. Als moswanden niet in contact komen met direct daglicht, kunnen deze tussen de 5 en 10 jaar representatief blijven. De mossen worden geraapt in Noord- en Oost Europa door erkende bedrijven met een geldige vergunning.

U heeft eventueel keuze uit (een combinatie van) bolmos, platmos en/of diverse kleuren rendiermos. Moswanden zijn de meest geschikte keuze als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke groene wand. De standaardmaten zijn panelen van 50 x 50 cm, 70 x 70 cm, 50 x 100 cm. Alternatief is: volledig op maat gemaakt.

Wilt u een groene wand, of advies hierover? Stuur ons een mail:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.