Plantenservice

Geniet zo lang mogelijk van uw beplanting door tijdig plantonderhoud
Laat uw huidige beplanting vervangen met ons renovatieplan

Laat u adviseren

Zo lang mogelijk genieten van uw interieurbeplanting

GROEN Interieurbeplanting laat uw planten sprankelen. Om zo lang en optimaal mogelijk te kunnen genieten kunt u kiezen uit verschillende plantenservices. Planmatig onderhoud, plantrenovaties en op locatie arrangeren; GROEN biedt al deze verschillende diensten aan die uw projectbeplantingen een lang en representatief leven geven.

Essentiële services

Na de oplevering van uw nieuwe projectbeplanting zijn services onmisbaar. Want u kunt werkelijk jarenlang plezier hebben van uw nieuwe hydrocultuur projectbeplantingen. Hoe lang vraagt u zich af? Onze onderhoudsprojecten zijn soms zelfs wel 10, 15 of 20 jaar oud. Hoe dat kan, dat leggen we u graag uit!

In elk geval komt het er in grote lijnen op neer dat wij een zeer planmatige aanpak met een geregelde onderhoudsinterval hanteren, gecombineerd met structurele plantvervangingen als uw project dit nodig heeft. Desgewenst in overleg, mocht daar uw voorkeur naar uitgaan.

Onze services zijn de magische sleutel van langdurig plezier van uw nieuwe projectbeplantingen. Met transparante, vaste tarieven en zonder onaangename verrassingen. Afhankelijk van diverse factoren, zoals o.a. de omvang van uw project, routing naar- en binnen uw locatie, kunnen wij maandelijks vanaf €45,00 (excl. BTW) al onderhoud aan uw beplantingen aanbieden.

* Het verzorgen van services aan reeds bestaande interieurbeplantingen, met of zonder plantvervangingen, behoort tot de mogelijkheden! Een kwaliteitsronde met bijbehorend advies is vrijblijvend. Daarmee weet u precies waar u aan toe bent.

Renovatie van projectbeplantingen

Zijn uw potten, zuilen of plantenbakken nog prima bruikbaar en representatief, maar bent u aan nieuwe beplantingen toe? Neem dan contact met ons op voor een plantrenovatie. Duurzaam en vriendelijk voor het budget! Met aansluitend aan de renovatie de keuze voor onze plantenservices, kunt u weer jaren vooruit!

Ter plekke arrangeren

Uw organisatie is verhuisd of gaat verhuizen? Of is er een restyling, ontworpen en gerealiseerd? Heeft uw projectinrichter gekozen voor maatwerk plantenbakken en wilt u deze laten vullen en onderhouden? Dat kunnen wij voor u arrangeren met hydrocultuur beplantingen. Als tip geven wij u daarbij mee dat de diepte van de plantenbak ten minste 22 cm dient te zijn voor gebruik van hydrocultuur beplantingen.

Mail ons voor een vrijblijvend advies en kwaliteitsronde
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.