Leveren zonder service-abonnement

Uw ruimte opfleuren?
Neem contact op

Geen service maar wel mooie planten?

Heeft u een fervent liefhebber van binnengroen als collega op kantoor, een spontane kantine-medewerker of een bereidwillige receptie-professional: dat zijn alle drie stuk-voor-stuk top-oplossingen om in met de eigen kantoorclub de planten te verzorgen!

Wilt u uw binnenruimtes aanpakken, “vergroenen” en zelf verzorgen? Dat kan, wij maken een tof groenplan op basis van hydrocultuur beplantingen. Simpelweg: die kunnen langer mee, zijn schoner en als klap op de vuurpijl…. ze hebben minder onderhoud nodig dan grondbeplantingen.

Als u vervolgens blij bent met ons gerealiseerde plantenplan en alles is is geïnstalleerd, dan helpen we u op weg met instructie en praktische hulp. Zo kan uw collega ook liefdevol de nieuwe planten gaan verzorgen. Valt er na verloop van tijd toch nog eens één of twee beplantingen uit, dan kunt u ook hiervoor op ons terugvallen.

P.S. Ja wees gerust, wij hebben trucjes zodat de planten niet vergeten worden om te verzorgen. Bovendien leren we die collega met “groene vingers” hoeveel water, voeding er gegeven moet worden. En waarom een daglichtsituatie hierin zo belangrijk is.

Mail ons voor een vrijblijvend advies en kwaliteitsronde
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.